ENTRENADOR PERSONAL VALÈNCIA          L'AIRE LLIURE O A DOMICILI

Entrenament Personal

Si pretens aprimar, tonificar, millorar la resistència, la força o la velocitat, la millor opció és un entrenador personal. Després d'una entrevista, elaborarem el teu pla d'entrenament completament personalitzat en funció de les teues necessitats i objectius.

Les sessions són de 50 minuts en les quals es treballa tot el cos amb tècniques com ara el trx, bandes, pilota de fitnes, battle rope, etc. 

Entrenament HIIT

Ja no és una excusa estar molt ocupat! Si tens poc de temps aquesta és la teua opció ja que 30 minuts d'entrenament intens són suficients per a aconseguir els teus objectius.

Es tracta d'un entrenament d'alta intensitat (High Intensity Interval Training) adaptat al nivell físic de cada client, en el qual es combinen intervals de mitjana/alta intensitat amb descansos actius.

En la investigació, s'ha demostrat que l'entrenament HIIT és molt efectiu per a cremar la grassa. També provoca una acceleració en el nostre metabolisme, la qual cosa ajudarà a cremar més calories al llarg del dia. 

Entrenament Pilates

Si el teu desig és tonificar, corregir postures, alleugerir dolors i aconseguir un bon equilibri entre el cos i la ment, et recomanem un entrenament basat en el mètode creat per Joseph Pilates. Contracta les sessions d'entrenament Pilates tant a domicili com a l'aire lliure. 

ENTRENADOR PERSONAL A DOMICILIO O EN EL RIO TÚRIA ENTRENADOR PERSONAL VALENCIA AL AIRE LIBRE Y A DOMICILIO tel: 690 138 087 email: info@dyep.es